duminică, 9 ianuarie 2011

Cum creezi o "cauza" pe ymess ?

... cam la fel ca pe facebook, doar ca trebuie sa invoci diverse lucruri: "21-22 decembrie 1989", "nu ai inima", "10 ani de ghinion", etc. Si o sa se transmita "ca vantu' si ca gandu'" :)


Ultima e asta cu benzina. Da, s-a scumpit, dar sa cred ca o sa rezolv ceva asa, e o prostie. Am facut plinul pe 31 decembrie (auzisem eu ca se scumpeste ... sic!), si daca nu frec masina prin oras am mari sanse sa mai alimentez prin februarie.
Iar daca ne gandim bine, probabil cel mai mare consum de carburant e la agentii economici. Sigur, taximetristii nu vor circula pe 17-18-19, marfa va sta prin diverse parcari pentru ca tiristii se alatura protestului, alti "operatori" isi vor trimite oamenii cu bicicleta in diverse locatii (da, daca e polei/ninge bicicletele vor fi dotate cu lanturi, lopata de zapada si galetusa de nisip).

Daca vreti protest, ar trebui sa nu mai mergem cu masinile macar o luna. Si nu, nu astia care stam pe mess, ca daca stam toata ziua pe net mai mult ca sigur nu consumam prea multa benzina.

PS: un buton de "Like" la mesajele primite pe ymess pe cand ?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...