marți, 11 ianuarie 2011

Cica ... "Nu prăjiţi în ulei de floarea-soarelui!"

Multumesc evz.ro ca am aflat asta astazi, de aici.

- Probabil cercetari recente au aratat ca exista o probabilitate destul de mare ca romanii sa dezvolte diverse forme de cancer, datorita substantelor emanate in timpul prajirii alimentelor cu ulei de floarea soarelui. Pe aceasta cale incurajam revenirea la prajitul in untura de porc (metoda traditionala romaneasca), un mod de viata mult mai sanatos. 

- Consider deasemenea ca ar trebui revizuit studiul conform caruia aflasem acum cativa ani depre cat de cancerigeni pot fi cartofii prajiti. Astazi imi este clar, de vina era uleiul de floarea-soarelui utilizat in acel moment de catre cercetatori.

- "Pentru a evita cât mai mult posibil riscurile pe care le implică consumul de alimente prăjite, nu folosiţi de mai multe ori acelaşi ulei la prăjit." ... mai exact, luati modelul fast-food-urilor si restaurantelor si nu utilizati acelasi ulei de mai multe ori la prajit. :)

- Renuntand la uleiul de floarea-soarelui vom sprijini economia nationala, prin sprijinirea plantatiilor de maslin si palmier din toate zonele Romaniei. Spune NU uleiului de floarea-soarelui!

Din aceeasi categorie, va reamintesc: "Feriti-va de APA!"


LE: O petitie online si cauza pe facebook pe cand? Hai ca e la moda.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...