marți, 14 septembrie 2010

"Scoala de ghizi" - Agentia de turism Christian Tour

Au inceput inscrierile la Scoala de Ghizi Christian Adventure.
Imagine preluata de pe pagina facebook a Christian Adventure
 Aveti nevoie de:
  1. 3 poze poze tip buletin;
  2. copie xerox carte de identitate;
  3. taxa inscriere - 50 RON;
Pentru inscriere sau mai multe detalii: Agentia de turism Christian Tour (Str. M. Kogalniceanu, nr. 23) sau pagina facebook.

LE: Mai multe detalii si pe site-ul Christian Adventure.

"Christian Adventure este mai mult decat o scoala de ghizi, este un stil de viata, o stare de spirit, o alternativa smart pentru petrecerea week-end-urilor."

Alte detalii, de pe pagina facebook:
"Nu exista alte taxe in afara de cea de 50 de lei pentru inscriere, bani de care avem nevoie pentru: procesarea informatiilor, realizarea catalogului, realizarea legitimatiei de cursant si alte cheltuieli anexe. Cursurile teoretice si materialul didactic (busole, harti, corzi, hamuri, pioleti, coltari, dispozitive de asigurare, etc) sunt puse la dispozitie gratuit de catre instructori."

"Prezenta este obligatorie atat la cursurile teoretice, cat si in aplicatiile practice. Pentru a putea absolvi aceasta scoala este nevoie de o prezenta de aproximativ 70-80% la activitatile intreprinse de noi."

"Aplicatiile practice se tin aproximativ o data la 3 saptamani, in weekend. In cateva aplicatii (2-3) se va pleca de joi seara. In aceste aplicatii cursantii isi vor acoperi cheltuielile de transport, cazare si masa. Cheltuielile de transport si cazare, pe care le administram noi, sunt undeva intre 100 si 200 de lei per aplicatie, si variaza in functie de conditiile de la cabana, distanta ce trebuie parcursa etc."

"Cursurile teoretice se tin intr-o sala amfiteatru din cadrul Universitatii Bucuresti in fiecare saptamana, sambata dimineata. Cursurile teoretice dureaza intre 1-2 ore si pe langa cursurile de geografie acopera subiecte precum: echipamentul, orientarea turistica, primul ajutor, supravietuirea, pericole in munti, alpinism, meteorolgie, etc."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...