joi, 16 septembrie 2010

Reclama ARIEL

Cred ca toata lumea a vazut reclama aia noua la ARIEL, cu "pernutele cu gel", sau ceva de genul asta... Mi se pare doar mie, sau e putin "fortata", ca sa nu spun altfel ?

Rezumat: esti asa pe la 30-40 ani, ai familie (sotie, copii, si ... bineinteles, masina de spalat). Sotia e plecata iar fetele i-au murdarit rochia "cea alba". Ce faci mai departe? O suni pe mama, tu doar ai gasit in casa o cutie pe care scrie ARIEL si are niste "pernute" colorate in ea, si nu stii ce sa faci cu ele. Mama, care pare a avea o varsta destul de inaintata, stie mult mai bine decat tine cum sa foloseasca chestiile astea moderne, si iti spune sa pui doar o "o pernuta"... Pacat ca nu am gasit reclama online :)

Concluzii:
1. Cam cat te duce capu' daca la 30-40 ani nu stii sa folosesti masina de spalat ? Si mai trebuie si sa o suni pe mama ca sa iti explice ce ai de facut :)
2. Tot respectul pentru mama, care, desi pare sa fie destul de inaintata in varsta, stie foarte bine cum se folosesc "pernutele". Probabil inca nu a prins reducerile de pensie si e "la curent" cu toate noutatile casnice.
3. Incep sa cred ca ARIEL a uitat sa scrie instructiunile de folosire pe cutie. Cam grav, s-ar putea sa ii sanctioneze OPC'ul. Ma rog ... romanul nu prea citeste el instructiunile, dar oricum era mai simplu decat sa o suni pe mama.

Hmm, gresesc ? Sau chiar e asa greu sa "bagi la spalat" ? Macar intelegem ca a stiut sa selecteze un program de spalare corect, partea cu detergentii e cea mai dificila tot timpul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...